Trendy pokrývky hlavy na léto

Sluníčko pálí, teploty stoupají a všechen volný čas najednou trávíte na výletech a u vody. Nezapomínejte přitom na ochranu hlavy před sluníčkem v podobě klobouku nebo čepice – nejen že dobře poslouží, ale taky skvěle doplní váš letní outfit.

Proč je ochrana hlavy před sluníčkem důležitá?

Stejně tak jako chráníte pokožku těla před spálením, měli byste chránit i pokožku na hlavě včetně vlasů. Tahle část těla patří k těm nejcitlivějším a snadno se přehřívá. Úpalu, spáleninám a poškozeným vlasům jednoduše předejdete nošením klobouku nebo kšiltovky.

Jakou pokrývku v létě vybrat?

Při výběru záleží nejvíc na vašem stylu a na tom, v čem se budete cítit dobře. Zajímejte se taky o materiál – kůže by pod kloboukem nebo čepicí měla dýchat, aby se moc nepotila. Slaměný klobouk nebo bavlněná kšiltovka bude správnou volbou!

 

Stylové slamáky

Už dávno se slaměný klobouk nenosí jen u moře. Dámské letní klobouky vypadají elegantně i ke klasickým outfitům do města. Stačí obléct bílé tričko, džíny, tenisky a slamák outfit krásně rozzáří. Vybírat můžete z různých tvarů a barev přírodní slámy.

  

Klasické kšiltovky 

Máte radši sportovní styl? Sáhněte po kšiltovce. Ta se hodí na výlety po městě i v horách, kdy vám kromě hlavy spolehlivě ochrání taky oči. Podle svého stylu si vyberte padnoucí střih. Bude to snapback, truckerka, nebo klasická baseballka?

 


Jestliže si s výběrem kšiltovky nevíte rady, mrkněte na našeho průvodce kšiltovkami.

 


 

Klobouky a čepice jsou letním must have kouskem. Už máte ten svůj? Že ne? Koukněte na náš e-shop – poctivě pro vás vybíráme kvalitní kousky za pár kaček. :)