Hodnocení obchodu

4,9 294 hodnocení
5
281x
4
11x
3
2x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
M Avatar autora Monika | 16.9.2020
Ano. Spokojena jsem jak s materialem tak za mě zajimave zabalené zboží ,me potesilo...DEKUJI
SM Avatar autora Stanislav Mikulenka | 15.9.2020
I pres dlouhou cekaci dobu, je kvalita tricek za tu cenu super a v budoucnu objednam znovu.
OZ Avatar autora Ondřej Zemina | 15.9.2020
Naprostá spokojenost - kvalita, rychlost, slušnost :)
DH Avatar autora David Hamsa | 9.9.2020
zboží vypadá jinak na obrázku než v reálu
M Avatar autora Maryla M. | 6.9.2020
Jsem spokojená s bekovkou i s doručením balíku.
DH Avatar autora Daniela Holasová | 5.9.2020
Rychlé doručení, vše bez problému.
HB Avatar autora Hana Bílková | 4.9.2020
Objednala jsem si zboží u vás poprvé a jsem velmi spokojena, jak s kvalitou výrobku, tak s rychlostí dodání. Hana Bílková
P Avatar autora Přemek | 4.9.2020
Doručeno rychle, zboží je kvalitní.
J Avatar autora Jana | 3.9.2020
Rychlé doručení, skvělá komunikace, výborná kvalita :-) Doporučuji
ZP Avatar autora ZDENEK POLÁK | 29.8.2020
Dobrý den,očekával jsem,že pouzdro na notebook bude kožené,ale nevadí mi to,že je z látky,která se doufám brzy neošoupe.
HM Avatar autora Hanuš Macků | 23.8.2020
Perfektně su spokojen.Zboží dorazilo v perfektním stavu a ještě dřív,než jsem očekával.Velký plus klukům za rychlost.Musím taky pozvednout ochotu Lukáše i Jirky za chat,kde jsme ještě před nákupem hovořili o produktu. Díky,vám kluci su spokojený. Mnoho dalších úspěchů v podnikání i spokojených zákazníků. Ahoj.
P Avatar autora Pavlína | 20.8.2020
Perfektně...
OP Avatar autora Ondřej Polivka | 14.8.2020
Chválím především výbornou komunikaci a to, že jsem si mohl objednat tričko v barvě, která není standardně v nabídce. Takový individuální přístup a vstřícnost je parádní a i kvůli tomu zde znovu nakoupím..
ŠP Avatar autora Šárka Paříková | 13.8.2020
Batoh vypadá moc dobře, uvidíme jak obstojí při rodinných výletech.
PZ Avatar autora Petro Zavalyuk | 12.8.2020
Produkt neodpovídá propagační foto
HL Avatar autora Hana Lebdušková | 7.8.2020
Vše proběhlo bez problému.
H Avatar autora Hana | 6.8.2020
Obchod jsem si vybrala na základě kladných recenzí. Přehledné stránky, věcná komunikace, rychlé vyřízení, výběr možnosti doručení, naprostá spokojenost s tímto e-shopem. Zboří zakoupeno jako dárek, srovnatelná cena jako s ostatními obchody., kvalitu výrobku nemohu tudíž posoudit.
Avatar autora Denisa Újezdská | 3.8.2020
*****
JN Avatar autora Jitka Němcová | 31.7.2020
Rychlé a přehledné - nákup i samotné doručení. Kvalitní zpracování tašky i čepice. (Pro majitele: Navíc obě věci voní...jako v šicí dílně mojí babičky...a mám poměrně jasnou představu, čím to je :-)
RP Avatar autora Romana Pátková | 31.7.2020
Zboží přišlo rychle, produkt vypadá kvalitně a přesně jako na vyobrazení.